2422025518 6951447342 287 χλμ Ε.Ο Αθηνών Θεσσαλονίκης sotirissarris96@gmail.com
hero image
 
Σαρρής Σωτήριος
Σχιστόλιθοι - Προϊόντα Τσιμέντου - Οικοδομικά Υλικά Αλμυρός Μαγνησίας
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 

Η επιχείρησή μας εδρεύει στον Αλμυρό Μαγνησίας, επί της οδού 287 χλμ Ε.Ο Αθηνών Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται κυρίως με την επεξεργασία σχιστόλιθου, την παραγωγή προϊόντων τσιμέντου και στο λιανικό εμπόριο οικοδομικών υλικών, άμεσα σε όλη την Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Από την ίδρυσή της το 1994, η επιχείρησή μας ασχολείται με την επεξεργασία σχιστόλιθου, την κατασκευή προϊόντων τσιμέντου και τη λιανική πώληση οικοδομικών υλικών. Η κατευθυντήρια αρχή της εταιρείας μας ήταν πάντα η παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών μαζί με μια χαρακτηριστική απεικόνιση του σχιστόλιθου και των χρήσεών του.

 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό..
 
Με την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας ως κορυφαία προτεραιότητά μας, στελεχώσαμε την επιχείρησή μας με τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, προσθέσαμε στην ομάδα μας τους καλύτερους και όμως άριστα καταρτισμένους τεχνικούς και, μετά από έρευνα στη βιομηχανία σχιστόλιθου, επιλέξαμε τα καλύτερα μηχανήματα που τηρούν όλες τις απαιτήσεις που θέτει ο σχιστόλιθος για την επεξεργασία του.
 
 
  Κυβόλιθοι 
  Καμινάδες
  Κράσπεδα
  Σχιστόλιθοι
  Εκκλησάκια
  Οικοδομικά Υλικά
  Προϊόντα Τσιμέντου
  Υλικά Περιφράξεων
  Πλάκες Πεζοδρομίου

Καταπληκτικά πράγματα έχουν συμβεί στην επιχείρησή μας. Ειδικότερα, η ειλικρίνεια, η ανώτερη ποιότητα και η εξυπηρέτηση συνέβαλαν σημαντικά σε αυτό.

Ο αρχικός στόχος της επιχείρησης, που ήταν να προσφέρει πλήρη ευχαρίστηση στους πελάτες, εξακολουθεί να ισχύει. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις προσφορές μας.

 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Μαγνησία, και κατόπιν συνεννόησης όλη την Ελλάδα.
 
   287 χλμ Ε.Ο Αθηνών Θεσσαλονίκης
   Αλμυρός Μαγνησίας
     
   6951447342
   2422025518